dakdekkerij-den-haag-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak opknappen

dak-opknappen-in-den-haag

Opknappen van het dak

Wij adviseren u met klem om jaarlijks uw dak te onderhouden. Een dak heeft immers de rol om veel gewicht te dragen. Een dak dat goed onderhouden is brengt toegevoegde waarde aan uw huis. Onze professionele dakdekkers geven u graag advies omtrent het onderhouden van uw dak.

Dakdekkerij Den Haag is een professioneel dakdekkersbedrijf. Inmiddels zijn wij na 25 jaar gespecialiseerd in het verrichten van allerlei dakwerkzaamheden. Onze vakkundige dakdekkers weten daarom als geen ander hoe u van een gezond dak kunt genieten. Vermijd daklekkage of dergelijke serieuze werkzaamheden waar reparatie aan te pas moet komen om uw dak op te knappen!

Kosten voor een dak opknappen

Als u uw dak wilt opknappen en wilt weten wat de kosten hiervoor zijn, willen wij het een en ander duidelijk maken. Op voorhand is het altijd lastig om kosten te bepalen. Er zijn namelijk meerdere factoren die van invloed zijn. Dakdekker Den Haag gaat graag transparant te werk met u. 

  • Alles met u in overleg
  • A-kwaliteit apparatuur
  • Professioneel materiaal & apparatuur

Wij begrijpen uiteraard dat het vervelend is om achteraf met extra kosten te maken te krijgen. Vandaar dat wij u graag een gratis dakinspectie aanbieden. Middels een gratis dakinspectie kunnen wij een kostenoverzicht opmaken, zodat u duidelijk weet waar u voor staat.

kosten-dak-opknappen
Hoezo is het opknappen van mijn dak van belang?

Tekortkomingen kunnen dan op tijd weggewerkt worden. Hoe langer u hiermee wacht, des te groter de kans dat eventuele schades of lekkages groter kunnen worden.

Zijn er voordelen voor mij bij het laten opknappen van mijn dak?

Absoluut! Zodoende kunt u eventuele bestaande schades of lekkages signaleren en verhelpen. Een opknapbeurt kan daarom zeker geen kwaad. Als u twijfels heeft is het misschien handig voor u dat u eerst gebruik maakt van onze gratis dakinspectie.

Wat zijn de kosten van de opknapbeurt aan mijn dak?

Op voorhand kunnen wij geen specifieke prijzen noemen, omdat elk dak nogal verschilt. Vandaar dat wij onze klanten altijd een gratis dakinspectie aanbieden. Naar aanleiding van de gratis dakinspectie kunnen wij middels een helder kostenoverzicht opmaken waar u voor staat.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button