dakdekkerij-den-haag-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak verbouwing

dak-verbouwing-werkzaamheden

Opties voor dak verbouwing

Er bestaan verschillende mogelijkheden bij het verbouwen van een dak. Daarbij kunt u denken aan het plaatsen van een onderdak, het compleet vernieuwen van de dakconstructie, het aanbrengen van isolatiemateriaal in uw dak, het plaatsen van een overzetdak of het aanleggen van een nieuwe dakbedekking.

Op basis van uw wensen en budget wordt er dan samen bepaalt welke mogelijkheden het beste zijn voor uw situatie. Onze professionele dakdekkers zullen u voorzien van transparant advies omtrent alle voor- en nadelen. Daarom raden we u aan om eerst een gratis dakinspectie aan te vragen.

Nieuwe dakbedekking aanleggen

Er kunnen lekkages zijn ontstaan in uw dakbedekking in de loop der jaren. In dergelijke situaties raden wij u met klem aan om uw dakbedekking te laten vernieuwen. Het wordt afgeraden om er lang mee wachten, omdat een daklekkage kan leiden tot blijvende waterschade.

Het aanleggen of vernieuwen van dakbedekking kan verschillen in de kosten, omdat de kosten afhankelijk zijn van meerdere aspecten. De oppervlakte, soort dakbedekking en arbeidsduur kunnen hierbij aan de orde komen. Daarom biedt Dakdekker Den Haag u een gratis dakinspectie aan, zodat wij u een helder kostenoverzicht kunnen aanreiken.

nieuwe-dakbedekking-aanleggen
overzetdak-plaatsen

Onderdak plaatsen

Relatief oude woningen hebben vaak geen onderdak, terwijl een onderdak juist heel belangrijk kan zijn. Het helpt namelijk ervoor dat het isolatiemateriaal van uw dak beter beschermd is tegen wind, stof en vocht.

Overzetdak plaatsen

Een overzetdak is een relatief betaalbare manier voor een dak verbouwing. U vermijdt namelijk dat uw huidige dakconstructie wordt verwijderd, omdat er een dak wordt geplaatst boven de bestaande dakconstructie. Dat scheelt dus flink in de kosten ten opzichte van een onderdak plaatsen.

Dakisolatie aanleggen

Een stevige dakisolatie zorgt voor meerwaarde aan uw huis. Daarmee bespaart u bovendien op uw maandelijkse energiekosten. Een goede dakisolatie zorgt er verder voor dat de waarde van uw huis stijgt en is daarom een prima vorm van investering!

Dakconstructie vernieuwen

De complete vernieuwing van uw dakconstructie valt logischerwijs hoger uit dan andere dakwerkzaamheden. Het is daarentegen wel een geweldige vorm van investering. Hiermee kunt er onder andere voor zorgen dat de muurplaat van het dak niet vervangen dient te worden.

dakconstructie-vernieuwen
Wat zijn de mogelijkheden voor een verbouwing aan een dak?

Een dak verbouwen kan op meerdere manieren. Een aantal voorbeelden zijn als volgt: een onderdak aan laten leggen, de dakconstructie volledig vernieuwen, een dakisolatie aan laten leggen, de dakbedekking laten vernieuwen of een overzetdak plaatsen.

Heb ik een vergunning nodig voor een dak verbouwing?

Afhankelijk van de situatie kan dit inderdaad van toepassing zijn. Het is in ieder geval geen vereiste altijd. Het kan bijvoorbeeld wel nodig zijn bij het aanpassen van de draagstructuur. Dakdekker Den Haag helpt u graag bij het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente Den Haag.

Wat zijn de kosten om mijn dak te laten verbouwen?

De kosten om een dak te laten verbouwen zijn afhankelijk van meerdere factoren, aangezien elk dak anders is. Wij moeten eerst langskomen op locatie om de huidige staat van uw dak vast te stellen. Zodoende kunnen wij bepalen om wat voor dak het gaat, hoeveel materiaal we nodig hebben en hoe lang de verbouwing in beslag zal nemen. Om dit voor onze klanten te versimpelen, bieden wij altijd een gratis dakinspectie aan om een duidelijk kostenoverzicht in kaart te brengen. Zo weten wij wat wij moeten doen, en weet u hoeveel u kwijt bent. Wel zo eerlijk toch?

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button