dakdekkerij-den-haag-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak vervangen

bitumen-dak-vervangen

Wilt u uw dak vervangen?

Het vervangen van een dak is een opgave die niet voor een ieder is weggelegd. Bijzonder veel kennis en kunde (in combinatie met ervaring) komen hierbij kijken.

Activiteiten die hierbij zoal aan de orde zullen komen zijn het selecteren van de juiste dakbedekking, het meten en plaatsen van houtwerk en het plaatsen van de nieuwe dakbedekking. Het klinkt wellicht te doen als u al ervaring heeft met klussen, maar wij weten uit ervaring dat dakwerkzaamheden overgelaten moeten worden aan zij die daarin gespecialiseerd in zijn.

  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Transparante werkwijze
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd

Onze taak is dat wij u ontzorgen met onze diensten! Dakdekker Den Haag bestaat al ruim 20 jaar, dus wij kunnen gerust zeggen dat u in vertrouwde handen bent.

Uw dak vervangen of repareren?

De kans op gebreken wordt groter als u een huis heeft waarvan de dakbedekking relatief oud is. U kunt het vervangen ervan wellicht overwegen, zodat u over een gezond en nieuw dak beschikt. Een nieuw dak is vaak ook prima geïsoleerd en voldoet aan de nieuwste bouwkundige eisen.

Dakdekkerij Den Haag kan u ook uitstekend bijstaan in reparatiewerkzaamheden aan uw dak. Reparatie zorgt er uiteraard voor dat uw dak nog lekker lang mee kan gaan. Als u niet zeker weet of momenteel een dakreparatie of vervanging de beste optie voor u is, nodigen wij u graag uit om gebruik te maken van onze gratis dakinspectie.

Tijdens de inspectie controleren wij dan vrijblijvend wat de actuele toestand is van uw dak en voorzien u vervolgens van transparant advies over wat u het beste kunt kiezen. Wij denken altijd met u mee!

dak-vervangen-of-repareren
dak_vervangen_asbest

Asbest

Sedert 1993 is het niet toegestaan om asbest te hebben. Toch komt het voor dat er asbestcement of asbest isolatie kan zitten in een dak.

Als u twijfelt dat u mogelijk met asbest te maken heeft, adviseren wij u met klem om dit aan te geven bij een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf. Buiten bevoegde bedrijven om is het namelijk verboden dat mensen zich ermee gaan bezighouden. Het weghalen van asbest is een bezigheid die specifieke maatregelen vergt, waar alleen daartoe bevoegde vakmensen over beschikken.

Asbest draagt namelijk vele gezondheidsrisico’s met zich mee. Werkzaamheden aan daken met asbest zullen daarom vanzelfsprekend hoger uitvallen ten opzichte van daken zonder asbest. Als u twijfels heeft over de aanwezigheid van asbest binnen uw woning raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Vergunning bij een nieuw dak

Als u uw dakbedekking wilt laten vernieuwen heeft u geen vergunning nodig. Als u nochtans bijvoorbeeld werkzaamheden wilt laten uitvoeren aan de draagstructuur van uw dak heeft u wel een bouwvergunning nodig. Een bouwvergunning aanvragen kunt u doen bij de gemeente Den Haag. Dakdekker Den Haag helpt u graag als u er even niet uitkomt bij het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente.

dak_vervangen_vergunning
Welke dakbedekking is de beste om aan te leggen?

Het is belangrijk dat u weet welke soort dakbedekking u wilt kiezen voor uw dak. Omdat er verschillende dakbedekkingen per type dak bestaan, weten wij dat dit nogal een uitdaging kan zijn. Factoren als budget en wensen spelen daarbij ook nog een rol. Als u bij ons een gratis dakinspectie afneemt, kunnen wij u voorzien van eerlijk advies omtrent het uitkiezen van de meeste geschikte dakbedekking.

Raden jullie mij aan om mijn dak te laten renoveren of vervangen?

Ook dit is situatie afhankelijk. Bij een oude woning is het vervangen van een dak meer raadzaam. Met een nieuw dak beschikt u zodoende over een dak dat goed geïsoleerd en duurzaam is. Omdat de situatie sterk kan verschillen, bieden wij u een gratis dakinspectie aan om te achterhalen wat voor u de beste optie is.

Wat zijn de kosten voor het vervangen van een dak?

Dit kan wederom nogal verschillen. Het type dak, de soort dakbedekking, dakoppervlakte van uw dak en arbeidsduur zijn factoren die de kosten kunnen beïnvloeden. Als u een gratis dakinspectie bij ons afneemt, kunnen wij u een transparant kostenoverzicht aanreiken. Zodoende weet u waar wij mee bezig zullen zijn en wat de werkzaamheden zullen kosten.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button