dakdekkerij-den-haag-logo
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakinspectie

gratis-dakinspectie-raport

Belangen van dakinspectie

Als Dakdekkerij Den Haag raden wij u aan om periodiek een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf te raadplegen voor een dakinspectie. Het is van vitaal belang dat de staat van uw dak in gezonde staat verkeert.

Wees preventief en kies voor een dakinspectie waar u geen kosten aan kwijt bent ten opzichte van een dakreparatie, waar de kosten van relatief flink kunnen oplopen. Zodoende kunt u ongewenste kosten voorkomen. Helaas leert de praktijk ons dat calamiteiten pas geconstateerd worden wanneer het al eenmaal te laat is.

Signaleert u de volgende situaties aan uw plafond of op de muren? Contacteer dan zonder aarzel een dakdekker:

 • Kleurveranderingen
 • Scheuren
 • Gaten

Wat zijn inspectierapporten?

Aan de hand van de gratis inspectie kunnen wij de actuele staat van uw dak opnemen in ons rapport. Tijdens het onderhoud worden uw dakgoten, schoorsteen, windveren, dakbedekking en regenpijp gecontroleerd.

Meerdere onderdelen van uw dak worden daar aansluitend gecheckt of ze waterdicht zijn. We controleren daarbij ook staat van het onderhoudsniveau. Verder krijgt u tevens het advies omtrent het reinigen van de bepaalde onderdelen van uw dak.

Wij raden u met klem aan om een gratis dakinspectie aan te vragen bij een professioneel dakdekkersbedrijf. Met onze ruim 20 jaar aan ervaring weten wij dat wij alle kennis en kunde hebben om uw dak goed te controleren op eventuele tekortkomingen en calamiteiten.

dakinspectie
risico-dakinspectie

Risico’s die uw dak kan meebrengen

 • Meerdere risico’s kunnen een daklekkage laten ontstaan bij regen of stormschade. Denk daarbij aan scheefzittende of losliggende dakpannen.
 • Lekkages kunnen zorgen voor schimmelvorming in de muren en aan het plafond.
 • Het isolatiemateriaal of houten geraamte kan aangetast worden.
 • Loszittende dakpannen kunnen afwaaien van uw dak en diverse schades tot gevolg hebben.
 • Misplaatst mos op de dakbedekking kan de waterbestendigheid van uw dak tekortdoen.
Hoezo is een dakinspectie van belang?
Eventueel bestaande tekortkomingen of calamiteiten kunnen dan geconstateerd worden aan de hand van een dakinspectie. Deze kunnen dan genoteerd worden om bij het uitvoeren van de werkzaamheden snel opgepakt worden. Onze ervaren dakdekkers kunnen op basis van de dakinspectie in kaart brengen waar de aandachtspunten liggen en vervolgens een bijbehorend kostenoverzicht opstellen. Dankzij een dakinspectie weet u dus waar het aan schort op uw dak en wat de kosten zullen zijn om deze aan te vliegen.
Zijn er kosten verbonden aan een dakinspectie?
Zonder twijfel! Geheel vrijblijvend kunt een dakinspectie aanvragen bij Dakdekker Den Haag.
Wat houdt een inspectie rapport in?
De constateringen die wij tegenkomen tijdens de gratis dakinspectie nemen wij op in een rapport. Zo is het voor ons en voor u duidelijk waar de aandachtspunten liggen. Zo nemen we onder andere de huidige staat van de dakgoten, schoorsteen, windveren en dakbedekking op in een inspectierapport.
Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button