dakdekkerij-den-haag-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakisolatie

dakisolatie-aanleggen

Dakisolatie aanbrengen

Een stevig geïsoleerd dak helpt u bij het behouden van warmte binnen uw woning. Dit zal ertoe leiden dat u geld zult besparen op uw maandelijkse energielasten.

  • Bespaar op uw energierekening
  • Verhoog de isolatiewaarde van uw woning
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd

Het aanleggen of verbeteren van dakisolatie is een uitstekende investering. De kosten zijn op de lange termijn namelijk terugverdiend. Daarbij biedt dakisolatie een toegevoegde waarde op uw woningwaarde!

Dakisolatie voor hellend en plat dak

Meerdere manieren zijn er om uw dak te laten isoleren. Als u een hellend dak heeft, kunt u dit isoleren van binnen of buiten. Of als u een plat dak heeft, kan dakisolatie gedaan worden volgens het koude, warme of omgekeerde dak principe. 

Verschillend isolatiemateriaal kan daarbij per principe van toepassing zijn. Onder andere steenwol of glaswol zijn materialen die doorgaans gekozen worden.

Een keuze maken omtrent het juiste soort isolatiemateriaal kan een uitdaging zijn. Als professioneel dakdekkersbedrijf kunnen wij u graag van helder advies voorzien hierin. Zo kunt u zorgeloos keuzes maken bij het isoleren van uw dak!

dakisolatie-hellend-dak
dakisolatie-binnenuit

Dakisolatie van binnenuit

Dakisolatie van binnenuit laten uitvoeren behoeft relatief minder werkzaamheden ten opzichte van buitenaf. Hierom is deze vorm van isolatie een goedkopere manier om uw dak te laten isoleren. Steenwol of glaswol kan gebruikt worden bij dakisolatie van binnenuit.

Dakisolatie van buitenaf

Dakisolatie uitvoeren van buitenaf kan van toepassing zijn wanneer uw dak onder andere geen onderdak heeft. Met dakisolatie van buitenaf kunt u dan de isolatiewaarde opkrikken van uw woning!

dakisolatie-buitenaf
subsidie-aanvragen-dakisolatie

Subsidie aanvragen voor dakisolatie

Het isoleren van een dak kan meerdere voordelen met zich meebrengen. Daarbij kunt u denken aan het besparen op uw maandelijkse energiekosten op de langere termijn. Ook bent u zodoende milieuvriendelijk bezig. Zo belast u het milieu minder, en verdient u de isolatiekosten terug op termijn!

Wij merken dat klanten vaak niet op de hoogte zijn van de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen bij de gemeente Den Haag omtrent het aanbrengen van dakisolatie. Via een woonvereniging, VvE (Vereniging van Eigenaren) of wooncoöperatie kunt u een subsidie aanvragen. Waarom zou u niet gebruik maken van een extra bijdrage aan de kosten, toch?

Extra tip

Dakdekkerij Den Haag tipt u graag over het volgende: naast het soort materiaal, is tevens de dikte van het te gebruiken materiaal van belang! Zodoende kunt u ervoor zorgen dat de isolatie beter tot zijn recht kan komen.

dakisolatie-materiaal-dikte
kosten-dakisolatie

Wat kost dak isoleren?

Een dak laten isoleren moet u zien als een investering die u op termijn zult terugverdienen. Op korte termijn zult u merken dat u minder maandelijkse energielasten kwijt bent. Zoals doorgaans het bekend is bij diensten van dakdekkersbedrijven, zijn kosten voor het isoleren van een dak niet op voorhand te bepalen. Er zijn namelijk meerdere factoren van toepassing bij het berekenen van de kosten. Om zekerheid bij u te scheppen bieden wij u graag een gratis dakinspectie aan om een helder kostenoverzicht te verkrijgen.

Wat zijn de voordelen van een dakisolatie?
Een dak dat goed geïsoleerd is voorkomt warmteverlies. Zo bespaart u op uw maandelijkse energiekosten. Daarom is dakisolatie een vorm van investering die u geld zal laten besparen. Dakisolatie krikt daarnaast tevens de isolatiewaarde en daarmee uw woningwaarde op uiteraard. En niet te vergeten, u bent dan hartstikke milieuvriendelijk bezig!
Welke materialen kan ik overwegen om mijn dak mee te isoleren?
Een dak isoleren kan op meerdere manieren en met meerdere soorten materialen. Daarom is het raadzaam om eerst gebruik te maken van onze gratis dakinspectie. Onze erkende dakdekkers zullen u hierin wegwijs maken middels eerlijke adviezen. Zo kunt u bepalen welke materialen het beste passen binnen uw wensen en budget.
Wat zijn de kosten die gemoeid zijn bij een dakisolatie?
Hangt ervan af. De kosten worden bepaalt door meerdere factoren. Het soort en de hoeveelheid van het materiaal bijvoorbeeld zijn meespelende factoren. Ook de werkwijze en arbeidsduur zijn factoren die meespelen. Omdat deze factoren moeilijk op afstand te bepalen zijn, bieden wij u een gratis dakinspectie aan. Zodoende kunnen wij u een transparant kostenoverzicht aanreiken en kunt u weten wat u te wachten staat.
Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button