dakdekkerij-den-haag-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel renovatie

dakkapel-renovatie-werkzaamheden

Dakkapel laten renoveren?

Mits de staat van uw dakkapel in gezonde staat verkeert, is een renovatie een uitstekende keuze! Als u uw dakkapel wilt laten renoveren kan Dakdekker Den Haag u van dienst zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat de renovatie van uw dakkapel met onderhoudsvriendelijke materialen wordt volbracht.

De diensten gedurende een dakkapel renovatie kunnen onderhevig zijn aan meerdere werkzaamheden. Daarbij kunt u denken aan isolatie of het vervangen van de ramen, kozijnen, boeidelen of zijwangen.

Niet meer hoeven schilderen

Heeft u er geen zin meer in om uw dakkapel te schilderen? Dakdekkerij Den Haag ontzorgd u dan graag! Uw dakkapel kunnen wij bekleden met Keralit. Keralit zorgt ervoor dat u uw dakkapel niet meer hoeft te schilderen. Ook zorgt Keralit ervoor dat uw dakkapel voortaan ontdaan is van boor- en schroefgaten.

Kosten dakkapel renovatie

Het renoveren van een dakkapel is soms zo goed als net zo duur als het vervangen van een dakkapel. Renovatie werkzaamheden kunnen dikwijls 75% van de totaalprijs bij vervanging van een dakkapel in beslag nemen. Daarom kan het een verstandige optie zijn om een volledige vervanging in overweging te nemen. Na een gratis dakinspectie kunnen wij geheel transparant en professioneel aanreiken welke werkzaamheden er allemaal gedaan moeten worden en hoeveel kosten deze met zich zullen meebrengen voor u.

dakkapel-renovatie-kosten
voordelen-dakkapel-vervangen

De voordelen bij het vervangen

Het vervangen van een dakkapel kan soms voordeliger uitpakken ten opzichte van een dakkapel reparatie of renovatie. De mogelijke voordelen vermelden wij voor u als volgt:

  • Het voldoet aan de nieuwste bouwkundige eisen.
  • Het is duurzamer vanwege de hoogste isolatienormen.
  • Het wordt met de beste en meest duurzame materialen gemaakt.
  • De waarde van uw woning stijgt.
  • U kunt het op eigen wens laten samenstellen. Hierbij kunt ook denken aan allerlei accessoires en opties.
Is het beter om mijn dakkapel te laten vervangen of renoveren?
Dit hangt heel erg af van uw wensen, situatie en budget. Kleine renovaties kunnen relatief sneller volbracht worden en minder gaan kosten. Grotere renovaties daarentegen roepen bij ons de behoefte op om u te adviseren dat het raadplegen van een gespecialiseerde dakdekker verstandig kan zijn. Grote renovaties kunnen soms net zo duur uitpakken als een vervanging. In dergelijke situaties kan een vervanging beter zijn.
Is het mogelijk dat ik mijn dakkapel niet meer hoef te schilderen?
Zeker weten! Keralit kan dan uitkomst bieden. Keralit is geproduceerd van kunststof en dient als gevelbekleding. Met Keralit kunt u ervoor zorgen dat uw dakkapel niet meer geschilderd hoeft te worden. De afwerking met Keralit ziet er bovendien ook nog eens esthetisch uit!
Wat zijn de voordelen van het vervangen van een dakkapel?
Als u een dakkapel wilt laten vervangen, dan weet u dat de nieuwe dakkapel zal voldoen aan de nieuwste bouwkundige eisen. Daarmee is die dan ook meteen duurzamer, omdat het zal voldoen aan de hoogste isolatienormen. Dit is iets wat u geld zal laten besparen in uw maandelijkse energielasten. Uw nieuwe dakbedekking wordt dan gemaakt van duurzame materialen en de fijnste kwaliteit. U kunt het eindresultaat eigenlijk helemaal zelf invullen op basis van uw budget en wensen. Het is ook logisch dat het vervangen van een dakkapel zorgt voor een verhoging van uw woningwaarde!
Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button