dakdekkerij-den-haag-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel reparatie

dakkapel-reparatie-werkzaamheden

Het repareren van een dakkapel

Een dakkapel repareren kan voordeliger uitpakken dan u denkt. Echter komt het ook weleens voor dat een dakkapel renovatie of reparatie net zo veel kan kosten als de vervanging van een dakkapel. Om dit goed uit te pluizen, komen wij graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Zodoende kunnen onze ervaren dakdekkers u transparant uitleggen welke dienst en kosten voor u kunnen gelden.

Last van dakkapel lekkage?

Heeft u aan uw dakkapel daklekkage? Lekkage kan leiden tot schimmelvorming, waardoor de schimmels de dakconstructie kunnen beschadigen en laten rotten. Wees dus alert hierop en schakel meteen een dakdekker in bij constateringen of vermoedens van lekkage!

  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Camera inspecties
  • Spoed? Geen extra kosten

Dakdekker Den Haag zal het probleem snel voor u verhelpen!

dakkapel-lekkage
Wanneer is mijn dakkapel toe aan reparatie?

Als u opmerkt dat uw dakkapel schade heeft opgelopen of een lekkage heeft, bevelen wij u aan om niet langer te wachten met het inschakelen van een dakdekker.

Welke kosten zijn van toepassing op een dakkapel reparatie?

Deze zijn echt afhankelijk per klus. Om het voor u praktisch te maken, het repareren van een dakkapel kan soms evenveel kosten als het volledig vervangen van een dakkapel. In dergelijke gevallen raden wij u aan om uw dakkapel volledig te laten vervangen. Zodoende voldoet de nieuwe dakkapel aan de nieuwste bouwkundige standaarden, en is het ook nog eens gebouwd volgens uw wensen! Als wij bij u langskomen voor een gratis dakinspectie kunnen wij u transparant adviseren omtrent de mogelijkheden.

Is het beter om de dakkapel te repareren of compleet te vervangen?

Dat hangt af van uw budget en wensen uiteraard. Als de schade aan de dakkapel relatief klein is, is natuurlijk een reparatie dan prima. Maar als de schade aanzienlijk groot is, kan het compleet vervangen van de dakkapel een betere keuze zijn. Dit, omdat de reparatiekosten bij grote schade soms net zo duur kunnen vallen als bij een complete vervanging.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button