dakdekkerij-den-haag-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakonderhoud

dakonderhoud-inspectie

Voorkomen is beter dan genezen

Als u dak schade heeft moet deze rap gerepareerd worden. Het voorkomen van schade is natuurlijk beter dan een dakreparatie. Als u regelmatig uw dak laat onderhouden, voorkomt u schades die grote reparatiekosten met zich mee kunnen brengen. In verhouding zou u voordeliger uitkomen bij een onderhoud ten opzichte van een reparatie.

Daarom raden wij u aan om in ieder geval jaarlijks onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf. Gedurende een onderhoudsbeurt kunnen wij uw dakvlak schoonmaken en uw dakbedekking controleren op slijtage. Zo voorkomt u schade aan uw dak en dakbedekking!

Dakonderhoud bij Dakdekker Den Haag

De dakbedekking van een huis kan dikwijls schade oplopen door een flinke wind of storm. Rondvliegende takken en/of steentjes kunnen dan de boosdoeners zijn. Dergelijke situaties kunnen leiden tot gaten en scheuren op en aan uw dak.

Uw dakbedekking kan na verloop van tijd ook slijtage gaan vertonen. Dakdekker Den Haag raadt u aan om op jaarlijkse basis een gespecialiseerde dakdekker te raadplegen. Zo kunt u onder andere de duurzaamheid van uw dakbedekking waarborgen en de kans op lekkage voorkomen.

dak-onderhouden
dakonderhoud-schoonmaak

Wat gebeurt er tijdens dakonderhoud?

Wij zorgen ervoor dat uw dak preventief wordt beschermd wanneer wij bij u op locatie komen voor een onderhoudsbeurt. Per dak kan het uiteraard verschillen welke diensten toepasbaar kunnen zijn. De diensten die van toepassing zijn gedurende onderhoudsbeurten kunnen als volgt zijn:

  • Dakinspectie
  • Volledige reiniging van het dak, hemelwaterafvoeren en dakgoot
  • Herstellen van (kleine) tekortkomingen
  • Preventief herstellen van risicogebieden die we opmerken

U kunt ervan op aan dat wij met de uiterste zorg het dak en de werkplek schoon achter zullen laten en de kans op geluidsoverlast zullen minimaliseren gedurende onze werkzaamheden.

De kosten van dakonderhoud

Door onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak door deskundige dakdekkers voorkomt u vervelende schades, zoals bijvoorbeeld een daklekkage. Vandaar ook dat wij onze klanten altijd adviseren om jaarlijks een onderhoud te laten uitvoeren. De kosten voor onderhoud kunnen daarbij verschillen. De omvang van het dak en de arbeidsduur kunnen daarbij van invloed zijn onder andere. Voor meer informatie hieromtrent kunt u gerust contact opnemen met onze dakdekkers.

kosten-dakonderhoud
Wat zijn de voordelen van een onderhoudsbeurt?
Mogelijke tekortkomingen kunnen opgemerkt en weggewerkt worden wanneer u een onderhoudsbeurt aan uw dak laat uitvoeren. Ze voorkomt u het groter worden van eventuele schade en reparatiekosten. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen!
Welke werkzaamheden worden tijdens een dakonderhoud uitgevoerd?
Eerst inspecteren wij uw dak op schade en tekortkomingen tijdens een onderhoudsbeurt. Vervolgens maken we uw dak, hemelwaterafvoer en dakgoot schoon. Relatief kleinere schades kunnen wellicht al per direct verholpen worden daarbij. Overige risicogebieden kunnen verder ook preventief hersteld worden.
Wat zijn de kosten van een onderhoudsbeurt aan een dak?
De prijs voor een onderhoudsbeurt kan uiteenlopen. Er zijn namelijk meerdere factoren die de prijs bepalen. Denk daarbij aan de soort onderhoudsbeurt, arbeidsduur, materialen en apparatuur die van toepassing zullen zijn. Dakdekker Den Haag adviseert u daarom om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren, zodat u scherp heeft met welke exacte kosten u te maken zult krijgen!
Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button