dakdekkerij-den-haag-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Diensten

dakonderhoud-schoonmaak

Dak onderhoud

Voor een onderhoudsbeurt adviseert Dakdekker Den Haag u om op regelmatige basis een professioneel dakdekkersbedrijf in te huren. Zo kunt u de duurzaamheid van uw dak waarborgen, omdat mogelijke tekortkomingen tijdig opgemerkt kunnen worden. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen.

Onaangename hoge kosten kunt u vermijden door jaarlijks een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in te schakelen voor dak onderhoud. Zo kunt u daklekkages en eventuele andere calamiteiten voorkomen!

Dak opknappen

Het is belangrijk dat uw dak stevig is. Een stevig dak zorgt ervoor dat uw woning bestand is tegen de onvoorspelbare weersomstandigheden in Nederland. Het is daarom verstandig dat eventuele tekortkomingen snel verholpen worden.

Onze dakdekker in Den Haag helpt u graag daarbij. Een dak opknappen kunnen wij prima voor u doen. Ook kunnen wij langskomen bij u thuis voor een gratis dakinspectie. U kunt dan weten waar u voor staat en kunt u eventuele schade voorkomen.

werkzaamheden-dak-opknappen
dak-verbouwing-werkzaamheden

Dak verbouwing

Op meerdere manieren kunt u uw dak verbouwen. Dit hangt voornamelijk af van uw behoeften en budget. Op basis daarvan kunnen wij u adviseren welke oplossingen het meest geschikt zijn voor uw situatie. Een dak verbouwing is voor ons geen probleem.

Wij kunnen u aangeven of het beter is om de gehele dakconstructie te vernieuwen of niet. Ook kan het zo zijn dat het isoleren van uw dak een mogelijkheid kan zijn, of een overzetdak plaatsen. Bij een gratis dakinspectie kunnen wij opmaken wat er allemaal kan voor u. Onze ervaren dakdekkers vertellen u graag waar u voor staat.

Dak vervangen

Het vervangen van uw dak is alles behalve simpel. Dit is een langdurig proces dat behoorlijke tijd in beslag neemt. Het proces start al bij het selecteren van de meest ideale soort dakbedekking of houtwerk. Voor uw nieuwe dak moet daarna de bestaande dakbedekking weggehaald worden om de nieuwe dakbedekking te kunnen aanleggen.

bitumen-dak-vervangen
bitumen-dakbedekking-plat-dak

Dakbedekking

Per type dak zijn er allerlei soorten dakbedekkingen beschikbaar. Wij kunnen goed snappen dat het lastig kan zijn om de meest geschikte dakbedekking te kiezen. Daarom raden wij u aan om advies bij een erkende dakdekker in te winnen.

Zodoende komt u achter wat de voor- en nadelen kunnen zijn van per type dak. Dat zal het maken van uw keuze vergemakkelijken. Met ons advies en uw behoeften kunt u er eenvoudig achter komen wat voor u de beste deal is!

Dakbescherming

Het is niet fijn als er ongewenste mensen op uw dak lopen. De kans bestaat uiteraard dat ze wellicht uw woning kunnen binnentreden. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk via het balkon, als u vergeten bent dit op slot te doen. Daarom kan het verstandig zijn om te kiezen voor dakbescherming, welke bestaat uit meerdere soorten. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om een anti-inbraak aan te laten leggen. Andere mogelijkheden kunnen zijn dat u voor soorten kiest die voorkomen dat er op uw dak wordt gelopen.

anti-inbraak-dakbescherming
spoed-dakdekker

Dakdekker spoed

Een dakdekker met spoed nodig hebben kan gewoon natuurlijk. In dergelijke situaties kunt u 24/7 contact leggen met Dakdekker Den Haag. Wij staat altijd voor u paraat en zijn zo snel mogelijk bij u.

Soorten spoedgevallen kunnen bijvoorbeeld daklekkages zijn. Wij raden u dan aan om niet langer te wachten met het contact leggen met ons! Een daklekkage kan blijvende en vervelende gevolgen hebben voor uw huis, plafond, meubilair, dak etc. Kortom, het kan zich binnen uw gehele woning verspreiden.

Dakherstelling

Een dak herstellen is waar wij gespecialiseerd in zijn uiteraard als Dakdekker Den Haag. Daarom kunt altijd op ons rekenen met betrekking tot dakherstel werkzaamheden!

Dakherstelling is een noodzaak die niet te lang op zich moet laten wachten. Want zelfs de kleinste scheur in uw dak kan leiden tot kapotte dakpannen, scheef gewaaid dakleer, een daklekkage of een dakgoot die verstopt is.

dakherstelling-diensten
gratis-dakinspectie-raport

Dakinspectie

Als Dakdekkerij Den Haag zorgen wij voor een transparante uitvoering van onze diensten. Wij weten dat het erg vervelend kan zijn om extra kosten in rekening te brengen bij de klanten achteraf. Wij zijn daarom altijd transparant met onze klanten in onze werkwijze.

Voor het maken van een kostenoverzicht is het noodzakelijk dat wij bij u op locatie moeten zijn. Het is heel lastig om op afstand een kostenindicatie af te geven. Daarom bieden wij een gratis dakinspectie aan onze klanten. Op basis van onze gratis dakinspectie kunnen wij u een helder kostenoverzicht overhandigen.

Dakisolatie

Dakisolatie zorgt voor meerwaarde aan uw huis, omdat daardoor de isolatiewaarde wordt verbeterd. Isolatie zal uw maandelijkse energiekosten reduceren, waardoor u op de lange termijn geld kunt besparen!

Dakisolatie kunt u daarom zien als een verstandige investering in uw woning. Voor de isolatie zijn er meerdere manieren en materialen mogelijk. Daarom geeft Dakdekker Den Haag u graag deskundig advies bij het aanleggen van dakisolatie.

dakisolatie-plaatsen
dakkapel-renovatie-werkzaamheden

Dakkapel renovatie

Dakkapel renovatie is handig wanneer uw dakkapel nog in goede staat verkeert. Onze dakexperts kunnen u hierbij helpen. Bijvoorbeeld kunnen wij ervoor zorgen dat het schilderen ervan niet meer nodig is.

U kunt ons inschakelen voor renovatiewerkzaamheden aan uw dakkapel. Aan de hand van een vrijblijvende dakinspectie kunnen wij u een duidelijk kostenoverzicht aandienen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan achteraf!

Dakkapel reparatie

Uw dakkapel kan aan reparatie toe zijn. De reparatiekosten kunnen soms evenveel zijn als het volledig vervangen van een dakkapel. In dergelijke situaties raden wij u aan om uiteraard uw dakkapel helemaal te laten vervangen. Daarmee voldoet het dakkapel aan de nieuwste standaarden en uiteraard ook uw behoeften.

Graag zouden wij eerst langs bij u willen komen voor een gratis dakinspectie. Zodoende kunnen wij een kostenoverzicht opmaken waarmee u een helder beeld krijgt van de mogelijkheden. Bij ons staan transparantie en tevredenheid garant voor onze diensten!

dakkapel-reparatie-werkzaamheden
elektronisch-daklekkage-detecteren

Daklekkage

Wanneer u last van daklekkage heeft kan dit vervelende consequenties met zich meebrengen. Daklekkage kan zorgen voor schimmelvorming, iets wat uw dakconstructie kan beschadigen. In dergelijke situaties kunnen de kosten hiervoor torenhoog oplopen.

Daarom raden wij u aan om niet langer te wachten wanneer u vermoedens heeft van een daklekkage. Dakdekker Den Haag gebruikt de beste materialen en apparatuur om lekkages te signaleren en weg te werken.

Dakreparatie

Bij schade is het zaak dat er aan dakreparatie wordt gedaan. Uw dak fungeert als bescherming, maar dient zelf ook beschermd te worden. Het beschermt immers u en uw naasten in uw huis. Daarom is het verstandig om tijdig in te grijpen zodat eventuele tekortkomingen met schadelijke gevolgen verholpen kunnen worden.

Neem meteen het initiatief om te handelen wanneer u vermoedens heeft van schade aan uw dak. Als u onze professionele dakdekkers inschakelt bent u ontzorgd van eventuele uitlopende schade. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week contacteren!

dakreparatie-werkzaamheden
nokvorst-werkzaamheden

Nokvorst

De welgesteldheid van nokvorsten is van belang. Zij dragen immers veel gewicht. Nokvorst biedt ook bescherming in het kader van dakconstructies en dakisolaties. Doordat nokvorst vaak bloot is gesteld aan de stevige weersomstandigheden van Nederland, kan het zijn dat het schade op kan lopen, met alle gevolgen van dien. Het kan bijvoorbeeld ertoe leiden dat u met lekkages binnenshuis te maken zult krijgen. 

Schade aan nokvorst is vervelend. Daarom is het verstandig om regelmatig een dakdekker bij u langs te laten komen voor dak onderhoud. Daarmee voorkomt u onaangename reparatiekosten en handelt u preventief!

Dakpan coating aanbrengen

Met dakpan coating aanbrengen is uw dak beter beschermd tegen de stevige weersomstandigheden. Dakpancoating is ook gunstig ten behoeve van de duurzaamheid van uw dak.

Om de duurzaamheid van uw dak te borgen, bestaan er meerdere soorten dakcoating. Elke soort heeft zo zijn eigen voordelen. Zo kunt u met dakcoating uw dakbedekking water- en vuilafstotend maken. Maar ook kunt u uw woning beter laten beschermen tegen aanslag van mossoorten.

dakcoating-aanbrengen
stormschade_repareren

Stormschade

De weersomstandigheden in Nederland zijn alles behalve voorspelbaar. Een flinke storm kan er zomaar goed inhakken. Stormschade aan het dak is alles behalve fijn. Het kan namelijk leiden tot daklekkages.

Dakdekker Den Haag snelt meteen naar u om u te helpen bij stormschade. Dat geldt gedurende alle dagen & uren van de week. Ook bij een spoeddienst kunt ons gerust contacteren.

Schoorsteen

Dakdekkerij Den Haag is er ook voor u als bijvoorbeeld behoefte heeft aan inspectie aan uw schoorsteen. Een schoorsteen is immers een belangrijk gedeelte van uw huis. Wij voorzien u graag van transparant en professioneel advies aangaande de actuele staat van uw schoorsteen. 

Schoorstenen zijn blootgesteld aan de open lucht, waardoor ze kwetsbaar zijn of worden na verloop van tijd. De kans dat een schoorstaan schade heeft opgelopen groeit dus met de tijd. Daarom is het zeker verstandig om uw schoorsteen op regelmatige basis te laten onderhouden of inspecteren.

schoorsteen-werkzaamheden
schoorsteen-reparatie-werkzaamheden

Schoorsteen reparatie

Het kan zijn dat u niet bewust bent van het feit dat uw schoorsteen toe is aan reparatie, omdat het natuurlijk hoog op uw dak staat. Doordat de schoorsteen in de open lucht staat, is de kans bijzonder aanwezig dat het beschadigd kan zijn. 

Wij adviseren u om preventief te zijn en niet langer te wachten om een dakdekker te benaderen. Het kan zomaar zo zijn dat u inderdaad uw schoorsteen moet laten repareren. Voorkomen is beter dan genezen toch?

Schoorsteen renovatie

Wilt u professionals inhuren ten behoeve van een schoorsteen renovatie? Dakdekker Den Haag is zonder meer een professioneel dakdekkersbedrijf in Den Haag. Wij bestaan ruim een kwart eeuw, en zijn dus ook als geen ander gespecialiseerd in schoorsteen renovatie. Met genoegen kunnen wij uw schoorsteen renoveren, zodat u zorgeloos kunt genieten van een uitstekend functionerende schoorsteen!

Een renovatie aan een schoorsteen werkt gunstig ten behoeve van de levensduur, die kan namelijk verlengd worden zodoende. De mogelijkheid dat de schoorsteen meer schade kan oplopen wordt dan tot een minimum gebracht. Daarom hebben wij meerdere diensten in huis als het gaat om schoorsteen renovatie. Contacteer ons gerust en vraag naar de mogelijkheden!

schoorsteen-renovatie-werkzaamheden
vogeloverlast-verhelpen

Vogeloverlast

Ondanks dat vogels aangename dieren zijn, kunnen ze zo ook dikwijls hun lelijke kant laten zien. Naast hun uitwerpselen die overal en nergens vallen, kunnen ze ook voor geluidsoverlast zorgen. Daar blijft het dan meestal ook niet bij. Vogels kunnen bijvoorbeeld ook nestelen bij of in de waterafvoer of dakgoot. Daardoor kunnen er verstoppingen ontstaan, met lekkages als resultaat. 

Er zijn meerdere mogelijkheden toepasbaar om vogeloverlast te voorkomen. Denkt u daarbij aan vogelweringen, in verschillende soorten. Contacteer ons gerust als u hierover meer te weten wilt komen.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button