dakdekkerij-den-haag-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt het proces om het dakleer vlekkeloos te vervangen?

Mits we weten wat de bestaande staat is van het dakleer, kan het haast niet anders dan dat het proces vlekkeloos zal verlopen. Het is dus afhankelijk van de situatie om een procesbeschrijving te geven.

Kan er een nieuwe laag worden aangelegd op de bestaande laag?

In de meeste gevallen wel. Wel is het zaak dat wij dit eerst komen checken. Mits de dakbedekking in geschikte staat verkeert, kunnen wij dit prima voor elkaar krijgen natuurlijk.

Wordt er garantie gegeven op de dakbedekking?

Bij Dakdekkerij Den Haag kunt u uitgaan van minstens 10 jaar garantie op de door ons geleverde werkzaamheden aan uw dakbedekking. Daarbij adviseren wij u om uw dakbedekking jaarlijks te voorzien van dakonderhoud, zodat wij het dakvlak schoonmaken van bladeren, stenen en andere schadelijke dingen. Daarom beschikken wij over een onderhoudsplan. Situaties die voor schade kunnen zorgen in de toekomst kunnen wij zodoende meteen opsporen en wegwerken. Daarmee kunt u dus de duurzaamheid van uw dak behoorlijk borgen.

Kan er ook een dak van zink aangelegd worden?

Absoluut! Als professioneel dakdekkersbedrijf in Den Haag zijn wij bedreven in alle soorten dakbedekkingen en type daken. Wij kunnen het zink op een professionele wijze aanleggen op uw dak.

Houden jullie rekening met de brandveiligheid tijdens het werken?

Onze dakdekkers zijn allemaal voorzien van de juiste opleiding met betrekking tot brandveiligheid. Regelmatig worden zij hierin ook bijgeschoold. Als professioneel dakdekkersbedrijf kan het ook niet anders dat wij hier bovenop zitten! Met alle mogelijke gevaren of risico’s wordt dus rekening mee gehouden.

Waarom gebruiken jullie een onderhoudscontract en wat is het?

Met een dergelijk contract kunt u de duurzaamheid van uw dak beschermen. Met een onderhoudscontract komen wij jaarlijks bij u langs om een onderhoudsbeurt uit te voeren aan uw dak. Zo kunnen wij mogelijke tekortkomingen op tijd signaleren en verhelpen. Een onderhoudscontract is overigens niet verplicht. Maar we raden het wel aan, omdat onderhouden goedkoper is dan repareren!

Is een onderhoudscontract alleen van toepassing als mijn dak door jullie is aangelegd?

Nee hoor. Ook als u uw dak door een ander bedrijf heeft laten aanleggen, kunnen wij alsnog een onderhoudscontract met u afsluiten. Hiervoor komen wij eerst bij u langs om de actuele status van uw dak te controleren. Deze nemen wij dan op in onze onderhoudscyclus. Daarna komen wij jaarlijks bij u langs voor een onderhoudscontract.

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een dakdekker in Den Haag?

Deze zijn niet op voorhand te overzien. Iedere klus is immers anders. Hierom komen wij graag bij langs om een gratis dakinspectie af te nemen, waarbij er gecheckt wordt welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Door deze gratis dakinspectie kunnen wij een duidelijk kostenoverzicht opstellen voor u.

Wat als ik niet thuis bent wanneer de dakdekker bij mij langskomt?

Zolang u de afspraak minstens 24 uur van tevoren annuleert, is er niks aan de hand en zijn er geen eventuele gevolgen. 

Annuleert u niet binnen 24 uur? Dan brengen wij helaas 59 euro in rekening voor de voorrijkosten. Hier zijn we toe genoodzaakt, omdat onze dakdekker anders net zo goed elders kon zijn om werk te leveren.

Gratis dakinspectie

Gratis en vrijblijvend

dakdekkerij-den-haag

Heeft u vragen? Bel ons!

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Den Haag
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button